Blizzard/Battle.net CI Group

Talk about other games and consoles in here!
Post Reply
User avatar
Tsui
Veteran Chao
Veteran Chao
Posts: 879
Joined: Fri Jun 29, 2012 5:44 pm

Blizzard/Battle.net CI Group

Post by Tsui » Fri Oct 06, 2017 3:49 am

To use the groups function on the Blizzard desktop app, you need to go into your settings and update to the beta version.

It might end up dead because I don't know how many people here play WoW or SC2 or Overwatch but why not.

Users:
Tsui (RE1)
Nano
Triert

Chat rules:
-Be a good sport
-Anyone from CI is allowed
-No gossip/****talking/needless petty drama
-Warning: Language allowed, but keep it inoffensive

I'm going to leave the link here for now, but I might require a PM sometime to avoid issues with public invite links.

link

Code: Select all

https://blizzard.com/invite/ZyDkSPYa
Last edited by Tsui on Sat Oct 07, 2017 7:50 am, edited 2 times in total.
Image

User avatar
Nano
Lead Moderator
Lead Moderator
Posts: 12224
Joined: Sat Jan 17, 2009 5:50 am
Motto: My kickstarter failed, but that's okay!
Location: Union of Chaoviet Socialist Republics

Re: Blizzard/Battle.net CI Group

Post by Nano » Fri Oct 06, 2017 5:27 pm

I'm not sure your invite link works :0

It just leads me to the download for blizzard desktop app even though I have mine downloaded and opened.
Image

User avatar
Tsui
Veteran Chao
Veteran Chao
Posts: 879
Joined: Fri Jun 29, 2012 5:44 pm

Re: Blizzard/Battle.net CI Group

Post by Tsui » Fri Oct 06, 2017 7:28 pm

^I think you have to copy the link and paste it into "Join Group" in the desktop app? It's not a browser thing. Sorry for not specifying enough.
Image

User avatar
Nano
Lead Moderator
Lead Moderator
Posts: 12224
Joined: Sat Jan 17, 2009 5:50 am
Motto: My kickstarter failed, but that's okay!
Location: Union of Chaoviet Socialist Republics

Re: Blizzard/Battle.net CI Group

Post by Nano » Fri Oct 06, 2017 10:17 pm

I figured it out!

Image

Image

Image
Image

Post Reply