Can't copy chao garden data?

Post here if you want help with Chao raising/breeding, or if you are a kind person that likes to help other people!
Post Reply
User avatar
Goodraisawesome
Newborn Chao
Newborn Chao
Posts: 9
Joined: Tue May 19, 2015 8:54 am
Motto: Chao cuteness... IT'S INSANITY!
Location: Raising a supersonic chao to become a chaos chao

Can't copy chao garden data?

Post by Goodraisawesome » Tue May 19, 2015 10:11 am

I tried duplicating the chao garden. it said "you cannot copy this data." what's wrong? :darkcry:
"I am so predicted to this game!" Goodraisawesome 2015

User avatar
Echo2VX
Evolved Chao
Evolved Chao
Posts: 55
Joined: Sat Apr 23, 2011 4:24 pm
Location: Rapid City, South Dakota
Contact:

Re: Can't copy chao garden data?

Post by Echo2VX » Fri Aug 07, 2015 9:56 am

It will not allow you to copy the memory.
Are you trying to duplicate your chao?
Image
Together, we can stop chao abuse!

Soshiwaki
Egg
Egg
Posts: 2
Joined: Sat Aug 15, 2015 7:59 am

Re: Can't copy chao garden data?

Post by Soshiwaki » Sat Aug 15, 2015 7:59 am

What do I need to know this information even more.

User avatar
Chao Professor
Quester Chao
Quester Chao
Posts: 228
Joined: Sun Jun 29, 2014 4:58 pm
Motto: ★ Maybe I just wanna be yours ★
Location: The Oasis

Re: Can't copy chao garden data?

Post by Chao Professor » Fri Mar 04, 2016 10:27 pm

Ah, I had this problem a few weeks ago. Just select the "move" option instead. Unfortunately, it seems you can't have the same garden file on multiple cards :herocry:
"I'm in paradise, I'll keep it forever ❤"
17 - Female - Student

Post Reply